Followers

SAYA LAH NIE CIK ADIK MANIS..

My photo
aku suke memerhatikan pergerakan dan juga perangai manusia di sekekeling aku...tp aku adalah wanita biasa..
bosan wehh.. bosan sebb pe?? mcm2 benda.. aish aku ni makin lame makin malas la... penat la degree ni.. ye la kan kate belajar..belajar mane yg x penat..mane yg senang semuanye susa.. aissshh aku ni kalo da ade sikp malas memng btol2 susah gile nak buang tabiat bodoh aku 2.. aku rase sem ni aku btol2 trok la.. jarng dtg class,keje x siap..kat class x focus.. mcm ne lah kalo nak bejaye kan..konon nak berjaye dlm hidup..kalo mcm ni nani.. ko duk uma tunggu orng dtg minang ko je la wehhh... aishhh ade ke nak.. wahh gatainye aku... x de lah..

nak iktkan life aku setiap hari same je.. x de bnda menarik n x same mcm orng lain... cthnye dieowng have fun nan membe la bf la skandal la aishh mcm2 aku... aku ni! dikatekan setiap hari aku wat bnda yg same je,... bgn tdo-mandi-siap-p class-balik-mandi-tdo itulah rutin harian aku hari2.. kalo sabtu ahad pon adekale duk uma adekale kua nan membe.. nak kua nan bf.. aisshh bf x de kan.. orng yg kite nak terlampau jauh... susah...

aku boring..x best nthlah.. aku ni x reti bersyukur langsng la... aishhh subhanaallah...... aku susa la nak cari identiti aku sebenar.. aku x tau bnda ape yg btol2 aku minat wat..subject ape yg aku rase best cgt belajar.. ni x... same je... bosan! bosan! bosan!..aku ni da kene cari orng sykologi ni... da terok bebenorrr ni...skunk ni dlm pale hotak aku... cepatlah abis stdy... aku nak keje n then nak cari duit sendiri.. 2 je...  ape yg selame ni aku x beli aku nak beli jeee.... nak borossss wahhhh x de la... nak simpan la.. nak kawin.. heheheh gatainye aku...

da2... aku x tau nak pikir ape ag da.. cukuplah untuk malam ni... good nite semua.. <3<3


No comments:

Post a Comment